Anda Mempunyai Kulit Muka Bermasalah?

 

Boleh ke pakai Bubble Serum Foundation (BSF)
kalau kulit bermasalah?

Mestilah boleh. Yang penting, bila pakai BSF kulit akan nampak natural dan glowing je.

" Dulu, nak jumpa orang pun malu sebab kulit muka yang bermasalah. Tapi kini bila saya dah start menggunakan BSF, saya semakin yakin sebab BSF dapat menghasilkan finishing yang cantik dan buat muka saya berseri dan glowing! "

" Ramai yang mula bertanyakan saya tentang foundation apa yang saya pakai apabila mereka melihat sendiri kekemasan tekstur di muka saya. Terima kasih KYLIA kerana menghasilkan foundation bubble serum yang sesuai dengan kulit muka. "

" Biasalah skin kalau dah berusia ni jeragat memang cemburu dengan kita. Tapi BSF boleh dianggap sebagai penyelamat kerana ia boleh menutup jeragat yang ada di muka, dan nampak lagi muda dari usia "

" Wanita paling takut bila berpeluh selepas pakai foundation, kerana takut hilang dan bercapuk dan paling frust bila foundation yang kita pakai melekat kat tudung terutamanya apabila muka tengah berpeluh. Tapi apabila menggunakan BSF, ia tidak meninggalkan kesan di tudung walaupun muka berpeluh. "

Anda Mempunyai masalah kulit seperti dibawah?

Dengan BUBBLE SERUM FOUNDATION (BSF) korang boleh baiki masalah kulit di atas!

Kandungan Terbaik untuk Kulit Wajah

Apa yang istimewanya
Bubble Serum Foundation (BSF)?

BSF merupakan salah satu produk yang dapat membaiki kulit muka, tidak meninggalkan kesan dan kesan makeup yang cukup cantik dan glowing. 

Best ke guna KYLIA Bubble Serum Foundation ni?

Haa.. Kalau korang tak percaya cuba korang tengok ni.

Adakah produk ini selamat digunakan?

Jangan risau produk kami 100% dijamin selamat dengan kelulusan KKM

Selamat dan tiada sebarang kesan sampingan berbahaya kepada pengguna.

Produk Ini Telah Viral di TikTok!

Hasil Jualan Terkini BSF

penggunaan KYLIA Bubble Serum Foundation

Dapatkan sekarang dengan Freegift yang menarik!

RM 70

Jimat  RM7.00 (NP: RM77.00)

RM 125

Jimat RM11.00 (NP: RM136.00)

RM 177

Jimat RM18.00 (NP:RM195.00)

RM 118

Jimat  RM10.00 (NP: RM128.00)

RM 168

Jimat RM18.00 (NP:RM186.00)

RM 223

Jimat RM23.00 (NP: RM246.00)

Pembelian Secara Manual Melalui WhatsApp

Soalan Lazim

Soalan yang sering ditanya berkenaan BSF

KYLIA Bubble Serum Foundation sebenarnya berasaskan serum. Tekstur foundation yang cair disebabkan mengandungi serum. Paling unik serum tersebut diformulasikan dalam bentuk buih (bubble). Tekstur yang cair ni tidak akan memberi masalah atau kesan kepada wajah semasa pemakaian.

KYLIA Bubble Serum Foundation sangat sesuai dengan semua jenis kulit wanita asia. Hasil dari pemakaian foundation KYLIA akan memberi kesan yang sangat menawan dan berseri.
Bagi wanita berkulit gelap akan menghasilkan ‘makeup look’ yang natural.

Semasa pemakaian KYLIA Bubble Serum Foundation disarankan ‘blend’ dengan berus supaya foundation tersebut betul-betul menyerap dan sebati dalam kulit wajah.

KYLIA Bubble Serum Foundation kami dihasilkan secara organik, lulus ujian makmal dan mendapat pengiktirafan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

© Copyright 2021.Ya Cosmetic

Disclaimer :

TikTok is a Registered Trademark of ByteDance.com. The site kylia.my is not affiliated with ByteDance.com in any way, not does they sponsor or approve any products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.